30 de juny 2022 - 18:00

C/ Baldiri Reixac, 4

Parc Científic de Barcelona

Recepció Edifici Torres

08028 Barcelona

T’interessa la genòmica?

Vine a conèixer el CNAG-CRG!

 

Des del CNAG-CRG oferim una visita guiada gratuïta pel públic general on explicarem què fem al nostre centre i els diferents projectes en els quals participem.

 

Les persones que ens visitin faran un recorregut per les instal·lacions de la mà del personal científic i tècnic que hi treballa, que els hi ensenyarà els diferents tipus de seqüenciadors d’ADN que tenim al centre i els hi explicarà perquè els fem servir. Els/Les visitants també coneixeran l’important paper que juga la bioinformàtica en aquest tipus d'estudis i podran veure el superordinador del CNAG-CRG, que té una capacitat equivalent a més de 3000 ordinadors normals.

 

La jornada de portes obertes del CNAG-CRG se celebrarà el dijous 30 de juny a les 18:00 i tindrà una durada aproximada de 2 hores.

 

Pots inscriure’t AQUÍ

 

Aquesta jornada de portes obertes s’emmarca dins la Setmana de l’Administració Oberta del Ministerio de Ciencia e Innovación. El CNAG-CRG forma part de la xarxa de “Insfraestructuras Científicas y Técnicas Singulares” designada per aquest Ministeri a través de la ICTS OmicsTech (Infrastructure for Omics Technologies). Aquestes infraestructures estan distribuïdes per tot el territori espanyol i són úniques o excepcionals en el seu gènere i es consideren necessàries per donar servei a tot el sistema de I+D+i del país. La ICTS OmicsTech està formada pel CNAG-CRG, la Unitat de Proteòmica del CRG-UPF i el Centre for Omics Science.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

----------

¿Te interesa la genómica?

¡Ven a conocer el CNAG-CRG!

 

Desde el CNAG-CRG ofrecemos una visita guiada gratuita para el público general donde explicaremos qué hacemos en el centro y los diferentes proyectos en los que participamos.

 

Las personas que nos visiten recorrerán las instalaciones acompañados por el personal científico y técnico que trabaja en el CNAG-CRG, que les enseñarán los diferentes tipos de secuenciadores de ADN de los que disponemos y les explicarán para qué los utilizamos. Los/as visitantes también conocerán el importante papel que juega la bioinformática en estos estudios y podrán ver el superordenador del CNAG-CRG, que tiene una capacidad equivalente a más de 3000 ordenadores normales.

 

La jornada de puertas abiertas del CNAG-CRG se celebrará el jueves 30 de junio a las 18:00 y tendrá una duración aproximada de 2 horas.

 

Puedes inscribirte AQUÍ

 

Esta jornada de puertas abiertas se enmarca en la Semana de la Administración Abierta del Ministerio de Ciencia e Innovación. El CNAG-CRG forma parte de la red de “Insfraestructuras Científicas y Técnicas Singulares" designada por este Ministerio a través de la ICTS OmicsTech (Infrastructure for Omics Technologies). Estas infraestructuras están distribuidas por todo el territorio español y son únicas o excepcionales en su género y se consideran necesarias para dar servicio a todo el sistema de I+D+i del país. La ICTS OmicsTech está formada por el CNAG-CRG, la Unidad de Proteómica del CRG-UPF y el Centre for Omics Science.